top of page

 

TË DEDIKUAR PËR PËRMIRËSIMIN E KUALITETIT TË JETËS SUAJ

 

 

 

 

 

 

 

 

EUROCOL është një nga firmat e ndërtimit dhe zhvillimit me më eksperiencë në Shqipëri. Për mbi 20 vjet, ne kemi transformuar idetë dhe vizionet e klientëve tanë në projekte që vlerësohen si fituese çmimesh. Duke i kushtuar vëmendje të posaçme cilësisë, dizajnit dhe detajeve, ne ndërtojmë një ambjent që gjithnjë i tejkalon pritshmëritë dhe nevojat e klientëve tanë.

 

Tirana Olympic Park

RRETH NESH

                     Siguri në investim!

 

Eksperienca e gjatë në ndërtim, përkushtimi dhe vëmendja maksimale në çdo detaj, bëjnë të mundur që produktet Eurocol të kthehen në pararojë për industrinë e ndërtimit.

 

Kjo traditë përsosmërie dhe shërbimi i jashtëzakonshëm ndaj klientit, u jep produkteve tona vlerë në rritje me kalimin e kohës, duke bërë çdo investim të suksesshëm për këdo që beson tek Eurocol.

ABOUT

SHËRBIMET

EUROCOL Shpk prej më shumë se dy dekadash paraqitet në tregun shqiptar jo vetëm si një kompani ndërtuese dhe zhvilluese, por është shndërruar në institucionin ku aspiratat takojnë realitetin.

Prej vitesh, klientët tanë kanë besuar në vizionin që ofrojmë, duke shijuar komoditetin e mjediseve bashkëkohore që plotësojnë kërkesat e tyre.

Produktet Eurocol ofrojnë kënaqesinë e zgjedhjes më të mirë për jetesën e familjes apo zhvillimin e aktivitetit të biznesit tuaj.

SHERBIMET

KONTAKTE

Adresa: Rr. “Murat Toptani”, Qendra Biznesit Eurocol, Tiranë, Albania 

 

Mobile: + 355 69 2054607, +355 68 9019537

 

Tel. +355 42 255199  Fax: +355 42 255216

 

E-mail: eurocol@eurocol.com.al

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube Social  Icon
CONTACT
bottom of page