top of page

PARKU RINIA KORÇË

VENDI: Parku Rinia, Kodi Postar 7002, Korçë
VITI: 2014
SIPËRFAQJA: 7.1 ha
FUNKSIONI: Argëtim e çlodhje - Publik
ARKITEKTI: Boles & Wilson


Projekti për rigjenerimin e Parkut më të dashur për qytetin e Korçës, për t’i dhuruar një jetë të re nëpërmjet materialeve, ndriçimit dhe ngjyrave. Krijon lehtësime të reja si sheshe të organizuara, zona sporti, apo thjesht ambjente çlodhëse të shfrytëzueshme nga banorë të çdo moshe

"Ky park që rimori jetë me dimensione e cilësi të reja do mbledhë së bashku të tre brezat"

bottom of page