top of page

PROFILI I KOMPANISË

Eurocol shpk është një kompani shqiptare ndërtimi dhe zhvillimi që është themeluar më 1 Mars 1991.

 

Në pronësi dhe manaxhim tërësisht shqiptar, ne jemi rritur falë pasionit dhe përkushtimit duke u shndërruar në një nga ofruesit e shërbimeve të ndërtimit më cilësor dhe të besuar në tregun lokal.

 

Prej më shumë se 25 vitesh konsiderohemi ndër kompanitë më serioze, të strukturuara dhe të qëndrueshme në vend.

 

Bazuar në traditën e përsosmërisë, ku klientët dhe koha rivleresojnë punën tonë, hedhim baza solide për një perspektive premtuese.

Portofoli ynë ravijëzon projekte të të gjitha përmasave, niveleve të kompleksitetit dhe funksioneve, nga rinovime të ndërlikuara interierë,deri në ndërtimet më komplekse në vend.

Ne mundemi të ndërtojmë gjithçka dhe e bëjmë këtë me pasion.

 

Diapazoni i  aftësive të Eurocol na siguron që të jemi në gjendje të zgjidhim nevojat e klientëve tanë në çdo kohë dhe në çdo front.

bottom of page