QËNDRA BIZNESIT EUROCOL

VENDI: Rr.Murat Toptani, Nd.13 H.3,

Kodi Postar 1001, Tiranë
VITI: 2003-2005
SIPËRFAQJA: 5,000m2
FUNKSIONI: Qëndër Biznesi - Zyra
ARKITEKTI: Studio Sfera

 

Është një qëndër biznesi relativisht modeste, me shumë vlera për vendndodhjen dhe cilesinë e shërbimeve që ofrohen për të gjithë përdoruesit e zyrave, gjë që bën të jetë shumë e kërkuar nga kompani prestigjoze.

"Zyra plot dritë e komode buzë të vetmes rrugë pedonale të qytetit të Tiranes"

Rr. “Murat Toptani”, Qëndra Biznesit Eurocol, Tiranë, Albania 

Mobile: + 355 69 2054607, +355 68 2074195, Tel. +355 42 255199  Fax: +355 42 255216

 E-mail: eurocol@eurocol.com.al