REZIDENCA BUDI

VENDI: Rr.Budi, Nd.19,

Kodi Postar 1010, Tiranë
VITI: 2001-2003
SIPERFAQJA: 15,000 m2
FUNKSIONI: Banim dhe shërbime
ARKITEKTI: Studio Sfera

Ky ndërtim masiv që konsiston në dy blloqe ka një nivel të siperm tip-observatori dhe karakterizohet nga veshja me tulla dekorative që përveç anës funksionale, janë tërheqëse për syrin e një vëzhguesi të jashtem.

"Një ndërtim që vetëm merr vlera me kalimin e viteve"

Rr. “Murat Toptani”, Qëndra Biznesit Eurocol, Tiranë, Albania 

Mobile: + 355 69 2054607, +355 68 2074195, Tel. +355 42 255199  Fax: +355 42 255216

 E-mail: eurocol@eurocol.com.al