REZIDENCA RESHIT COLLAKU

VENDI: Rr.Reshit Collaku, Nd.24, H.13,

Kodi Postar 1001, Tiranë
VITI: 2004-2006
SIPËRFAQJA: 8,000 m2
FUNKSIONI: Banim dhe shërbime
ARKITEKTI: Anila Kokona

Është një ndërtesë e pozicionuar në qëndër të Tiranës, me të gjitha parametrat bashkëkohorë të veshjeve e materialeve të tjera ndërtimore dhe me pamje ballore nga sheshi Skënderbej, mali i Dajtit dhe parku Rinia.

"Dukej e pamundur të imagjinoje pranë banesën tende komode, qëndrën e Tiranës, parkun Rinia dhe një zinxhir njësish tregtare"

Rr. “Murat Toptani”, Qëndra Biznesit Eurocol, Tiranë, Albania 

Mobile: + 355 69 2054607, +355 68 2074195, Tel. +355 42 255199  Fax: +355 42 255216

 E-mail: eurocol@eurocol.com.al