top of page

REZIDENCA PARK LIFE

Adresa: Rr.Elbasanit, Sauk,1044, Tiranë
Viti: 2019-2021
Funksioni: Rezidencial
Arkitekt: Joubert Architecture-Hollandë. 

Si mund të krijohet një komunitet i ri në skajin jugor të Tiranës që vetëm zgjerohet? Vetëm pak metra pranë liqenit artificial dhe parkut të Tiranës?Në një hapësirë të gjelbër pa asnjë makinë mbi sipërfaqe? Një komunitet i ri ku të gjithë moshat dhe grupet të mund të bashkëjetojnë? Ndoshta një ambient ku familjet, fëmijet, jetesa në natyre mund të takohen? Ku shkollat, shërbimi mjekësor, kujdesi për  të moshuarit dhe sporti  të jenë në të njëjtën zonë? Një mënyrë që utopia të bëhet e vërtetë? Kjo është menyra se si ne e mendojmë jetesën në Tiranën e së ardhmes…


 

"Tirana, si duhet të jetë"

bottom of page