VIZIONI YNË

Eurocol synon të ofrojë ndërtimet më cilësore në tregun shqiptar, duke u bërë zgjedhje e parë për klientët dhe njëkohësisht udhërrëfyes për përmirësimin e standartit të ndërtimit në vendin tonë.

 

Rr. “Murat Toptani”, Qëndra Biznesit Eurocol, Tiranë, Albania 

Mobile: + 355 69 2054607, +355 68 2074195, Tel. +355 42 255199  Fax: +355 42 255216

 E-mail: eurocol@eurocol.com.al