REZIDENCA BOGDANI

VENDI: Rr.Bogdaneve, Pall.Eurocol, Kodi Postar 1001,Tirane
VITI: 2010-2012
SIPËRFAQJA: 10,000 m2
FUNKSIONI: Banim dhe shërbime
ARKITEKTI: HLT-Danimarkë 


Duke qënë se shoqëria jonë ecën me hapin e kohës edhe në realizimet e projekteve tona, për këtë objekt mund të themi me bindje se në të gjithë parametrat e tij nuk ka asgjë më pak se ndërtimet moderne e komode në vendet perëndimore sot.

"Fasadë e ventiluar, parkime si galeri artesh

Rr. “Murat Toptani”, Qëndra Biznesit Eurocol, Tiranë, Albania 

Mobile: + 355 69 2054607, +355 68 2074195, Tel. +355 42 255199  Fax: +355 42 255216

 E-mail: eurocol@eurocol.com.al