TË PUNOSH NË EUROCOL

Ne jemi krenarë për punonjësit tanë.

Vlerësojmë dedikimin e tyre, këmbënguljen dhe angazhimin e palëkundur për të sjellë inovacion, duke implementuar teknologjitë më moderne dhe materialet më cilësore që mund të gjenden sot në tregun Europian.
Pa këto elementë nuk do të ishte e mundur të aspirohej për “perfeksionin” që kërkojmë gjatë çdo dite të punës sonë. 
 
Besojmë fort që Eurocol është vendi i shkëlqyeshëm për të punuar dhe rritur profesionalisht, për këdo që  kërkon të ndërtojë me dimensione të tjera.

Për më shumë informacion për vendet e lira dhe mundësi punesimi ju lutem na kontaktoni në adresën e mëposhtme:
eurocol@eurocol.com.al

 

Rr. “Murat Toptani”, Qëndra Biznesit Eurocol, Tiranë, Albania 

Mobile: + 355 69 2054607, +355 68 2074195, Tel. +355 42 255199  Fax: +355 42 255216

 E-mail: eurocol@eurocol.com.al