QERADHËNIE

Qeradhënia nuk është fokus kryesor i aktivitetit të Eurocol shpk.

 

Vendndodhja strategjike e objekteve tona dhe manaxhimi i shërbimeve të mirëmbajtjes e mirëfunksionimit të strukturave prej kompanisë sonë, ka ngjallur interesin e shumë individëve dhe bizneseve vendase dhe të huaja për t’u bërë pjesë e komuniteteve tona.

 

Mund ta themi me krenari, që prej shumë vitesh një sërë biznesesh dinjitoze vijojnë të mbeten besnikë ndaj kompanisë sonë dhe mjaft të kënaqur nga shërbimet që ne ofrojmë.

Rr. “Murat Toptani”, Qëndra Biznesit Eurocol, Tiranë, Albania 

Mobile: + 355 69 2054607, +355 68 2074195, Tel. +355 42 255199  Fax: +355 42 255216

 E-mail: eurocol@eurocol.com.al