VLERAT TONA

•    Etika dhe integriteti
Ne nuk bëjmë kompromise me ndershmërinë, korrektësinë dhe cilësinë e produktit që ndërtojmë.


•    Profesionalizmi
Ne jemi profesionistë dhe kjo na bën krenar si individë por edhe si përfaqësues të kompanisë, komunitetit ku jetojmë dhe industrisë në të cilën bëjmë pjesë.


•    Inovacioni
Çdo ditë përpiqemi të përmirësohemi. Ne degjojmë, mësojmë dhe jemi në kerkim të ideve më inovative dhe përqafimit të teknologjisë më të përparuara.


•    Siguria në punë
Sigurinë në punë e konsiderojmë detyrim moral dhe si i tille ka vëmendjen dhe përkushtimin tonë maksimal.


•    Njerëzit tanë
Në Eurocol punonjësit janë partnerët kyç për të çuar përpara suksesin e kompanisë. Së bashku ne aspirojmë të rritemi më tej dhe të krijojmë mundësi të reja, në një mjedis pune ku dominon respekti dhe vlerësimi.

 

Rr. “Murat Toptani”, Qëndra Biznesit Eurocol, Tiranë, Albania 

Mobile: + 355 69 2054607, +355 68 2074195, Tel. +355 42 255199  Fax: +355 42 255216

 E-mail: eurocol@eurocol.com.al