FSHATI TURISTIK GOLEM

Adresa: Rr.Roma, Golem, Kodi Postar 2504, Kavaje
Viti: 2004-2007
Sipërfaqja: 2,4 ha
Funksioni: 42 Vila & 70 Apartamente-Rezidencial
Arkitekti: Eurocol & Progetto 2000/Itali

Ky kompleks turistik, me rrjetin rrugor të brendshëm të sistemuar në perfeksion dhe shumëllojshmerinë e bimëve e pemëve që gjelberojnë të gjithe territorin, deri më sot është karakterizuar si unik në gjithë bregdetin tonë.

"Një kopësht i gjelbëruar bregdetar 30’ nga Tirana"

Rr. “Murat Toptani”, Qëndra Biznesit Eurocol, Tiranë, Albania 

Mobile: + 355 69 2054607, +355 68 2074195, Tel. +355 42 255199  Fax: +355 42 255216

 E-mail: eurocol@eurocol.com.al