top of page

SHKËMBINJTË E BARDHË DRIMADH

VENDI: Fshati Gjilek,

Kodi Postar 9425, Vlorë
VITI: 2015-2017
SIPËRFAQJA: 1.9 ha
FUNKSIONI: Rezidencial
ARKITEKTI: Eurocol


Projekt që do të përfaqesojë një “ishull” të paqtë e komod i cili i ndërthurur me natyrën unike bregdetare Joniane dhe me gjelbërimin me të cilin do të “vishet” ky kompleks turistik, do të plotësoje të gjitha kriteret për t’u klasifikuar si një rezort me standart të lartë 

Shembinjte-e-Bardhe-Drimadh-04
Shembinjte-e-Bardhe-Drimadh-11
Shembinjte-e-Bardhe-Drimadh-09
Shembinjte-e-Bardhe-Drimadh-07
Shembinjte-e-Bardhe-Drimadh-05
29
20
17
Shembinjte-e-Bardhe-Drimadh-13

"Me cilësinë tip “Eurocol” ndërthurur me bukurinë që i ka dhuruar natyra, ky rezort do mbetet gjatë thjesht i pa krahasueshëm"

bottom of page